تبلیغات
مرکز یادگیری - مطالب تیر 1395
 
نویسندگان
جستجو

آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :
مرکز یادگیری





قهوه سبز چیست؟

قهوه سبز در حقیقت همان قهوه معمولی خودمان است که هنوز نرسیده است و رنگ سبز آن به علت کال بودن و نرسیده بودن آن است. قرص‌های مکمل و یا نوشیدنی‌های قهوه سبز، از این قهوه سبز و کال تهیه می‌شوند. قهوه سبز، آن طعم تلخ و آشنای قهوه را ندارد و بیشتر به یک نوشیدنی گیاهی شبیه است.

قهوه سبز به نسبت قهوه معمولی از کافئین کمتری تشکیل شده است و در حدود 20 درصد قهوه معمولی کافئین دارد؛ درنتیجه بسیاری از عوارض ناشی از کافئین در آن کمتر می‌باشد و در عوض دارای مقادیر فراوانی کلروژنیک اسید می‌باشد.

کلروژنیک اسید موجود در قهوه سبز  چیست؟

کلروژنیک اسید نوعی کافئیک اسید است که در قهوه معمولی و قهوه سبز یافت می‌شود. 800-500 میلی‌گرم کلروژنیک اسید در هر لیتر قهوه معمولی یافت می‌شود و میزان کلروژنیک اسید موجود در قهوه سبز به مراتب بیشتر از این مقدار است. کلروژنیک اسید همچنین در میوه‌هایی چون:  قهوه سبز لاغری و گیاه بامبو یافت می‌شود. کلروژنیک اسید به عنوان یک آنتی اکسیدان در سیستم عصبی فعالیت می‌کند و عوامل ایجاد کننده التهاب در سیستم عصبی را سرکوب می‌نماید و به عنوان یک ملین در افراد مبتلا به یبوست کاربرد دارد.

قهوه سبز لاغری سنگ کیسه صفرا

برای پیشگیری و درمان سنگ‌های کیسه صفرا گیاهان صفرا آور کاربرد دارند. گیاهان صفراآور به گیاهان دارویی اطلاق می‌شود که جریان صفرا را از کیسه صفرا به سمت روده افزایش می‌دهند. کلروژنیک اسید موجود در قهوه سبز یک صفراآور است که از تجمع صفرا در کیسه صفرا جلوگیری می‌کند و مانع از تشکیل سنگ‌های صفراوی می‌شود. از منابع اصلی این ماده شیمیایی، قهوه و بالاخص قهوه سبز است.

دانه‌های قهوه سبز متشکل از 6-7 درصد کلروژنیک اسید هستند و قهوه رسیده مقدار کمتری از آن دارد و درحقیقت کلروژنیک اسید موجود در آن به مواد دیگری تبدیل شده‌اند. مصرف روزانه قهوه سبز ریسک ابتلا به بیماری‌های کیسه صفرا، سیروز کبدی و سرطان کبد را کاهش می‌دهد. این مسئله به خاطر اثرات آنتی اکسیدانی قهوه سبز می‌باشد. همچنین وجود کلروژنیک اسید در قهوه سبز از دیگر علل ضد سرطانی بودن این گیاه است.

قهوه سبز بر ضد فشار خون از خواص قهوه سبز

همانگونه که گفتیم قهوه معمولی از کافئین بیشتری و قهوه سبز از کلروژنیک اسید بیشتری تشکیل شده است. کافئین اثر افزایش دهنده فشارخون دارد و با مصرف قهوه معمولی انرژی در دسترس بدن افزایش می‌یابد. در نتیجه فشارخون، ضربان قلب و فعالیت سیتسم قلبی عروقی شما افزایش می‌یابد. اما کلروژنیک اسید باعث کاهش فشار خون می‌شود. در نتیجه قهوه سبز به دلیل دارا بودن کلروژنیک اسید بالاتر و کافئین کمتر اثرات ضد فشار خون دارد.

قهوه سبز لاغری برای دیابت بهتر از قهوه معمولی

کلروژنیک اسید موجود در قهوه سبز اثرات ضددیابتی بیشتری به نسبت کافئین دارد. این ماده جذب گلوکز غذا توسط روده‌ها را کاهش می‌دهد و نیز جذب گلوکز موجود در خون توسط ماهیچه‌ها را افزایش می‌دهد. هر دوی این عوامل باعث کاهش گلوکز موجود در خون می‌شود و در نتیجه قند خون کاهش می‌یابد. همچنین کلروژنیک اسید با کاهش مقاومت سلول‌ها به انسولین منجر به افزایش جوابدهی سلول‌ها به فرمان انسولین می‌شود و با مهار تولید گلوکز در بدن اثرات ضددیابتی خود را اعمال می‌کند.

خواص قهوه سبز  برای لاغری مناسب‌تر از قهوه سبز لاغری





نوع مطلب :
برچسب ها :
لینک های مرتبط :


جمعه 4 تیر 1395 :: نویسنده : امید جهانشاهی
نظرات ()

اصطلاحات  آموزش بافتنی

دانه : به حلقه های کوچکی که پشت سر هم روی میل انداخته می شوند دانه گفته می شود.


رج : یک ردیف بافتن را یک رج می گویند که در بافتن همیشه یک رج رفت  و یک رج برگشت داریم.


دانه از زیر : برای بافتن یک دانه از زیر ، نخ باید پشت میل قرار بگیرد.میل سمت راست را در دانه میل سمت چپ فرو برده و از پشت نخ را از وسط دانه رد می کنیم.


دانه از  رو در آموزش بافتنی : برای بافتن یک دانه از رو نخ باید روی میل قرار بگیرد.میل سمت راست را از رو وارد دانه کرده و از  رو نخ را از وسط دانه رد میکنیم.


ژته در آموزش بافتنی : یک حلقه اضافی که در لابلای دانه ها هنگام بافتن روی میل انداخته می شود را ژته می گویند.از ژته در طرح های توری و در چین دادن بافت و اضافه کردن دانه ها در یک بافت استفاده می شود. بافتنی


حاشیه در قلاب بافی : در تمام بافت ها ما به چهار دانه حاشیه در دو سر بافت نیاز داریم که بصورت دو دانه از زیر در شروع بافت  و دو دانه از زیر در  پایان بافت ، بافته می شود.از حاشیه بیشتر بخاطر اینکه لبه کار ما صاف باشد و مدلی که در  وسط بافته می شود به کناره های بافت کشیده نشود استفاده می کنیم.ما در بیشتر بافت ها نیاز به حاشیه داریم.


کور کردن در قلاب بافی : در پایان هر بافت ما نیاز به بستن دانه ها داریم و در شروع ، دو دانه را با هم یکی میکنیم و از زیر می بافیم.دانه سمت راست را دوباره به سمت چپ بر میگردانیم و دوباره با دانه بعدی یکی میکنیم. بافتنی


پر طاووسی در قلاب بافی : مدل به ۹ دانه تقسیم میشود به اضافه حاشیه ؛ رج ۱) یک ژته ، سه تا از زیر ، یک سورزه دوبل ، سه تا از زیر  یک ژته ، یکی از زیر. رج ۲) رج دو و تمام رج های جفت همه از رو. رج ۳) یکی از زیر ، یک ژته ، دو تا از زیر ، یک  سورژه دوبل ، دو تا از زیر ، یک ژته ، دو تا از زیر. رج ۴) دو تا از زیر ، یک ژته ، یکی از زیر ، یک سورژه دوبل ، یکی از زیر ، یک ژته ، سه تا از زیر . رج ۵) سه تا از زیر ، یک سورژه دوبل ، یک ژته ، چهار تا از زیر.

پیچ  طنابی  آموزش بافتنی: مدل به ۲۰ دانه تقسیم میشود ؛ رج ۱) چهارتا از زیر و دوتا از رو ، چهارتا از زیر. رج ۲) رج دو و تمام رج های جفت همانطوری که دانه ها دیده میشوند. رج یک و دو را هشت بار تکرار میکنیم. رج ۹) چهارتا از زیر ، دوتا از رو ، هشت دانه را از میل خارج کرده و با میل سمت راست چهار دانه را از پشت گرفته و با میل سمت چپ چهار دانه اول را از رو گرفته و چهار دانه میل سمت راست را به میل سمت چپ میدهیم و هشت دانه را از زیر میبافیم دوتا از رو و چهارتا از زیر.به همین صورت هر هشت رج را یکبار این جابجایی دانه ها را انجام میدهیم. بافتنی





نوع مطلب :
برچسب ها :
لینک های مرتبط :


جمعه 4 تیر 1395 :: نویسنده : امید جهانشاهی
نظرات ()




نوع مطلب :
برچسب ها :
لینک های مرتبط :


جمعه 4 تیر 1395 :: نویسنده : امید جهانشاهی
نظرات ()


 

دانلود فیلم | خرید تی شرت | خرید تیشرت مردانه | خرید تی شرت | دانلود سریال | خرید عطر و ادکلن | | خرید لوازم منزل | خرید تیشرت